Правовий статус Європейського органу з безпеки харчових продуктів
Анотація
Стаття присвячена висвітленню ролі та місця Європейського органу з безпеки продуктів харчування (ЄОБПХ) у системі харчової безпеки Європейського Союзу. Проаналізувавши передумови створення, структуру та функції даного Органу, було виявлено недоліки функціонування та запропоновано шляхи підвищення ефективності ЄОБПХ у гарантуванні безпеки харчових продуктів.Ключові слова: Європейський орган з безпеки продуктів харчування, право ЄС, харчова безпека, Європейський Союз, сільське господарство.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-12-13
Номер
Розділ
Право ЄС
Ліцензія
Автор несе персональну відповідальність за те, що надані матеріали раніше не публікувалися і передавалися для публікування до інших видань, містять достовірну інформацію та не призначені для одночасної публікації в інших виданнях. За достовірність фактів, статистичних даних та іншої інформації відповідальність несе автор.
Гонорар за публікацію не сплачується.
Редакція здійснює внутрішнє рецензування статей, що готуються до опублікування та організує проведення зовнішнього рецензування. За зміст та достовірність наданої інформації відповідальність несе автор. Передрук опублікованих матеріалів журналу здійснюється тільки з дозволу автора і редакції.