Правовий статус Європейського органу з безпеки харчових продуктів

Автор(и)

  • Анастасія Прядко аспірант кафедри порівняльного і європейського права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Анотація

Стаття присвячена висвітленню ролі та місця Європейського органу з безпеки продуктів харчування (ЄОБПХ) у системі харчової безпеки Європейського Союзу. Проаналізувавши передумови створення, структуру та функції даного Органу, було виявлено недоліки функціонування та запропоновано шляхи підвищення ефективності ЄОБПХ у гарантуванні безпеки харчових продуктів.Ключові слова: Європейський орган з безпеки продуктів харчування, право ЄС, харчова безпека, Європейський Союз, сільське господарство.

Біографія автора

Анастасія Прядко, аспірант кафедри порівняльного і європейського права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка

аспірант кафедри порівняльного і європейського праваІнституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-12-13