Правовий статус Європейського органу з безпеки харчових продуктів
Аннотация
Статья посвящена освещению роли и места Европейского органа по безопасности продуктов питания в системе пищевой безопасности Европейского Союза. Проанализировав предпосылки создания, структуру и функции данного Органа, было определено недостатки функционирования и предложены пути повышения эффективности ЕОБПП в обеспечении безопасности пищевых продуктов.Ключевые слова: Европейский орган по безопасности продуктов питания, право Европейского союза, система безопасности пищевых продуктов, Европейский Союз, сельское хозяйство.Загрузки
Опубликован
2016-12-13
Выпуск
Раздел
Право ЕС
Лицензия
Автор несе персональну відповідальність за те, що надані матеріали раніше не публікувалися і передавалися для публікування до інших видань, містять достовірну інформацію та не призначені для одночасної публікації в інших виданнях. За достовірність фактів, статистичних даних та іншої інформації відповідальність несе автор.
Гонорар за публікацію не сплачується.
Редакція здійснює внутрішнє рецензування статей, що готуються до опублікування та організує проведення зовнішнього рецензування. За зміст та достовірність наданої інформації відповідальність несе автор. Передрук опублікованих матеріалів журналу здійснюється тільки з дозволу автора і редакції.