Правовий статус Європейського органу з безпеки харчових продуктів
Abstract
The article is devoted to coverage the role and place of the European Food Safety Authority (EFSA) in EU Food Safety System. In general was analyzed the conditions of the establishment, structure and functions of the Agency, and defined disadvantages of the functioning and proposed options for improving the efficiency of EFSA in ensuring food safety.Key words: European Food Safety Authority, EU law, food safety, European Union, agriculture.Downloads
Published
2016-12-13
Issue
Section
EU Law
License
Автор несе персональну відповідальність за те, що надані матеріали раніше не публікувалися і передавалися для публікування до інших видань, містять достовірну інформацію та не призначені для одночасної публікації в інших виданнях. За достовірність фактів, статистичних даних та іншої інформації відповідальність несе автор.
Гонорар за публікацію не сплачується.
Редакція здійснює внутрішнє рецензування статей, що готуються до опублікування та організує проведення зовнішнього рецензування. За зміст та достовірність наданої інформації відповідальність несе автор. Передрук опублікованих матеріалів журналу здійснюється тільки з дозволу автора і редакції.